Tuhlauksen lopettaminen


Jatkoksi edelliseen.

Rabbi Alon Anavan korjausohjeet negatiivisen energian tappamiseksi, (siemenen tuhlaus). Poimintoja puheesta.

Mitä enemmän ihminen luovuttaa valoaan energiaimureille, sen enemmän hän vahvistaa pimeyttä, joka kätkee Jumalan. Hän menettää yhteyden yliluonnolliseen, hänestä tulee materian vanki. Ihminen heikkenee, sillä hänen uskonsa heikkenee. Ainoa keino puhdistua "loisista" on teshuva, eli katumus ja parannus. Ei pelon motiivista, mikä on alemman tason teshuva, vaan korkean tason Teshuva rakkaudesta. Se tappaa demonit.

Teshuva on valmis vasta kun ihminen joutuu pahoihin kiusauksiin, mutta ei anna periksi kuten ennen. Herra järjestää varta vasten näitä tilaisuuksia tehdä tikkun, korjaus. Ihminen tuodaan juuri vastaavaan risteykseen, missä hän on aiemmin sortunut, mutta tällä kertaa hän voittaa. Kiusauksen kestää parhaiten kun tiedostaa että tämä voi olla se ratkaiseva risteys, ylennysmahdollisuus.

Tikkuneita, korjaussarjaa erityisesti tämän vaurion hoitoon. (Huom. ohjeet juutalaisille, ei-juutalainen voi soveltaa.)

1. Lopeta äläkä enää ikinä tee sitä

2. Arizalin mukaan: paastoa 84 kertaa / syntikerta. Koska tämä on mahdotonta, lunasta paastot rahalla, eli hyväntekeväisyydellä. (Loppuiän säännöllinen hyväntekeväisyys.)

3. Joka pisara on luonut "enkelin", hirviölapsen ja sinun täytyy tappaa ne kaikki. Yksi keino tappaa on lausua vidui (synnintunnustus) säännöllisesti. (Ei-juutalainen voi rukoilla omin sanoin.)

Seuraava askel on levittää tietoa aiheesta muille. Jos pelastat yhdenkin ihmisen samalta synniltä, todennäköisesti jo sillä tapat puolet tekemistäsi enkeleistä (demoneista).

-Opiskele Tooraa - Gemaraa, hasidismia, kabbalaa, sillä syntisi on vaurioittanut myös aivojasi. Kun ponnistelet ymmärtääksesi edellämainittuja, aivosi elpyvät. 

(Ei-juutalainen elvyttää  tasonsa ja mielenkiintonsa mukaan. On selvää että Tooran vaikutus kehittää älykkyyttä. Tilastot kertovat mikä on maailman menestynein kansa, kaikilla mittareilla. Jos luet, aloita helposta, esim Tanach (Raamattu), Mishna, Youtube rabbien opetukset, Baal Shem Tov, ym.)

-Iltarukous nukkumaan mennessä asettaa vartijat ruumiin ympärille yöksi. Sielu poistuu yöllä ruumiista "ylös lataukseen", jolloin ruumis jää suojattomaksi. Kun sielun ylempi, älykäs ja tietoinen osa poistuu, syntyy energiatyhjiö. Tyhjiö houkuttaa aina epäpuhdasta energiaa. Siksi ennen nukahtamista pyydetään vartijoita ruumiin turvaksi. Salomolla oli 70 aseistettua vartijaa ympärillään nukkuessaan. Voimme ottaa tavaksi pyytää samaa, ja lausua Sheman, edes alkujakeen. (Shema Israel, Adonai Eloheinu, Adonai echad.) 

Listaan täytyy lisätä emuna opetus. Emuna on iloa, eli energiaa, eli muutosvoima. Kun hintalappuunsa laittaa riittävästi nollia perään, alkaa motivaatio löytyä. Omaa seksuaalisuuttaan tulee arvostaa ja pitää erittäin pyhänä. Edes jatkuvat epäonnistumiset eivät saa horjuttaa pyhyyden kokemusta ja kunnioitusta energiaansa kohtaan. Kyse on Jumalan valosta, joka on uskottu haltuumme. 

Lisämotivaatiota voi tuoda ajatus että puhtaasti elävä tunnistaa todennäköisemmin sielunkumppaninsa. Hän varaa energiaansa tulevalle puolisolle. Hän rakentaa astian puhtaalle suhteelle, tekee sille tilaa, luo tarpeen. Että jotain voisi saada, täytyy ensin olla tyhjä astia. Astia luo vetovoiman. Addiktoituneella on jo "puoliso" eli sidos pimeään henkimaailmaan, hän ei ole oikeasti sinkku! Naiset henkisesti herkempinä aistivat miehen energiatason. 

Koska kyseessä on addiktio, tahdonvoimalla ei ole asian kanssa paljoakaan tekemistä. Kannattaa opiskella yleisesti addiktioiden kemiasta, varsinkin dopamiinin merkityksestä. Addiktio johtuu energian puutteesta! Ja addiktio haaskaa vähäisenkin energian. On mahdollista opettaa aivonsa saamaan dopamiiniannoksensa jostain muusta toiminnasta, joka ei vie vaan tuo energiaa. Nofab motivaatiovideot ja muu materiaali antavat tietoa dopamiinista.


Motivaatiovideoita

Rabbi Alon Anavan tikkunit aiheeseen (Ylläolevan lähde)

Kaikki aiheet; Seksuaalinen pyhyys