Sooloseksin kabbala


Tämä on tarkoitettu vain niille jotka uskovat henkimaailmaan ja ovat kiinnostuneita kabbalan hyvinkin extremestä näkökulmasta. 

Pääosin poimittu Rabbi Alon Anavan puheesta

Aabrahamin liiton merkki, eli ympärileikkaus, tarkoittaa käytännössä seksuaalista puhtautta. Juutalaiselle "siemenen tuhlaaminen", eli itsetyydytys on hyvin vakava synti. Heille se on yhtä kuin liiton rikkominen. 

Myöskin ei-juutalaiselle ruumiin pyhyys on kaiken pyhyyden perusta. (Ja hei, tässä ei nyt paheksuta ketään. Näkökulma on vain se että "normaali jannu" ei valitettavasti voi saavuttaa niitä korkeampia tietoisuuden, voiman ja nautinnon tasoja. Henkinen kasvu lähtee itsekontrollista fyysisellä tasolla.)

Jokainen ihmisen sana, ajatus, tunne ja teko luo jonkinlaista energiaa, eli värähtelyä. Ihminen on Jumalan kuva, siis kykenevä luomaan "olentoja", eli voimia. On olemassa "demoneita", jotka ovat itsessään tyhjää, ja saavat ainoan ravintonsa ihmisen pyhyydestä. Niillä ei ole omaa energiaa lainkaan, ne elävät vain kuppaamalla ihmistä. Ne ovat kuin iilimatoja, loisia.

Demoni ei tarkoita sitä mitä kristinuskossa. Kyse on epäpuhtaasta energiasta, tai tarkemmin energian puutteesta, sillä sitä epäpuhtaus on. Valon eli värähtelyn puutetta. Tieto on valoa, eli energiaa, siksi laajempi ymmärrys on vastaus kaikkeen. Tiheämpi hermoverkko aivoihin, laajempi, kirkkaampi sielu.

Kun ihminen pitää itsensä pyhänä (korkeassa energiassa) noudattamalla ihmisen käyttöohjeita (esim sitoutuu puolisoon), hänen energiansa on turvassa. Mutta jos mies tietoa / valoa vailla "tuhlaa siementä", hän ruokkii epäpuhtaita voimia, jotka saavat siten otteen hänen elämästään. 

Sielun tasolla seksi on aina yhtymistä johonkin. Mies on antaja, tiesipä sitä tai ei. Mies luovuttaa joka kerta osan elämänvoimastaan pois. Kabbalan mukaan miehelle on säädetty tietty määrä elinvoimaa, joka aineen maailmassa vastaa tiettyä määrää ejakulaatioita. Kun ne on käytetty, mies kuolee. On tietenkin väliä minne ja kenelle hän elämänvoimansa luovutti. 

Henkimaailmassa on eräs feminiininen "demoni", jonka nimeä ei lausuta ääneen. Kyseinen "syöjätär" (Jes.34:14) liittyy kätkytkuolemiin ja on yksi syy miksi uskovat juutalaiset eivät leikkaa alle kolmevuotiaan pojan hiuksia.

Koska seksi on aina yhtymistä johonkin, se ei ole mahdollista yksin. Energia virtaa aina jollekin. Ellei paikalla ole puolisoa, edellämainittu pimeys ottaa vapautuvan elämänvoiman itselleen. 

Kaikki mitä tehdään aineen maailmassa, luo samanlaista todellisuutta myös hengen maailmassa, eli taivaallisissa. Siksi nimenomaan teoilla on väliä. 

Kyseinen demonitar kuvainnollisesti "raskautuu" miehen luomisvoimasta ja tuottaa "äpärälapsia". Eli sairasta energiaa, "demoneita". Tämä lisää pahoinvointia ylhäällä ja alhaalla. Näin luodulla vammaisella energialla on "isänsä" ulkonäkö hengen maailmassa. Se toimii syyttäjänä häntä vastaan ja aiheuttaa hänelle ja hänen oikeille lapsilleen paljon kärsimystä. Tämän vuoksi esim Jerusalemissa lapset eivät saa mennä isänsä hautajaisissa hautausmaalle!

Nainen ei voi tuhlata siementä, mutta hänenkin tulee käyttäytyä pyhällä tavalla. Hänenkin tekonsa liikuttavat näkymätöntä. Nainen on myös osasyyllinen jos hän käytöksellään, pukeutumisellaan ym myötävaikuttaa miesten syntiin. 

Sitoutuneen miehen seksuaalienergia kuuluu yksinomaan hänen vaimonsa käyttöön. Pyhien parien energia luo "enkeleitä", eli voimia jotka rakentavat ja parantavat. Ei vain heidän omaa elämäänsä, vaan koko yhteiskuntaa. Puolisoiden intiimi yhteys on korkeinta ja puhtainta Jumalan palvelusta. Tzadikit luovat jopa ihmissieluja. Aabraham ja Saara loivat Harranissa käännynnäisten sieluja. (1.Ms.12:5) 

Kun ihminen karistaa valoa imevät haittaenergiat aurastaan, hänen voimansa alkaa lisääntyä. Näkökulma ja tajunta laajenee, ajatus notkistuu. Puhtaan ihmisen maskuliininen karisma on kirkas valo hengen maailmassa. Sanotaan että jos puolisoa etsivä on puhdas, hän tunnistaa oikean kumppaninsa. (Liittynee myös feromoneihin ja aivokemiaan.)

-------------------------

Rabbi Nachman sanoi että siemenen tuhlaaminen on opittuna tapana vahvin addiktio. Itsensä tuomitseminen, häpeä ja pelko eivät hyödytä. Ne todennäköisesti pahentavat ongelmaa. Sen sijaan emunan (yliluonnollisen ilon) opiskeleminen, itsemyötätunto, kiitollisuus ja oman hintalapun päivittäminen ovat tehokkaita. Mitä enemmän ihmisellä on voitettavaa, sitä todennäköisemmin hän voittaa. 


Jewish nofab "They just became giantly powerful individuals. We got to see them before and after! We saw these boys became powerful men."

Secrets of jewish nofab

Nofab strategy (motivaatiovideoita)

Jatkoa: Tuhlauksen lopetus