Sooloseksin kabbala


Tämä on tarkoitettu vain niille jotka ovat kiinnostuneita kabbalan hyvinkin extremestä  näkökulmasta. 

Pääosin poimittu Rabbi Alon Anavan puheesta

Aabrahamin liiton merkki, eli ympärileikkaus, tarkoittaa käytännössä seksuaalienergian kanavoimista täysin puhtaasti, ilman että pimeys hyötyy siitä mitenkään. Juutalaiselle "siemenen tuhlaaminen", eli itsetyydytys on vakava synti. Heille se on yhtä kuin Aabrahamin liiton rikkominen. 

Myös ei-juutalaisen katsotaan saavuttavan terveemmän tietoisuuden jos hän kykenee kanavoimaan seksuaalienergian hyötykäyttöön. Hyötykäyttöä on tuottaa nautintoa vaimolle, mikä on tärkeä käsky. Yksinäisen tulisi kanavoida energia työhön, opiskeluun, henkiseen kasvuun ym, jolloin hänen tietoisuutensa ja ymmärryksensä kehittyy. Itsetyydytys (myös irtosuhteet) siis sumentaa hengellistä näkökykyä hajottamalla ihmisen tietoisuutta. 

Samaa tietoisuuden hajontaa (dissosiaatiota) aiheuttavat myös psyykkiset traumat. Seksuaalinen puhtaus edesauttaa traumoista parantumista. 

Judaismi näkee maskuliinisuuden kykynä ja haluna antaa. Niin miehissä kuin naisissa on sisäänrakennettu tarve olla tärkeä, tarpeellinen, ruokkia, olla vastaus johonkin puutteeseen. Miehillä tämä tarve on vielä syvempi kuin naisilla. Ilman hyvyyden kohdetta mies kokee sisäistä kuolemaa. Antamalla vain itselleen hän kastroi itsensä, heikentää maskuliinista puoltaan. 

Judaismissa "demoni" ei tarkoita samaa kuin kristinuskossa. Kyse on mutkalle menneestä energiasta, tai tarkemmin energian puutteesta, eli tyhjiöstä. Tyhjiö, alipaine pyrkii aina täyttymään jollain. Ihmisen käyttöohjeet vahvistavat rajojamme suojaten näiltä ahnailta imureilta. 

Sielun tasolla seksi on aina yhtymistä johonkin. Mies on antaja, tiesipä sitä tai ei. Mies luovuttaa joka kerta osan elämänvoimastaan pois. Kabbalan mukaan miehelle on säädetty tietty määrä elinvoimaa, joka aineen maailmassa vastaa tiettyä määrää ejakulaatioita. Kun ne on käytetty, mies kuolee. On tietenkin väliä minne ja kenelle hän elämänvoimansa luovutti. 

Seuraava on yksi mystiikan vertauskuva aiheesta, vertauskuvia ei tule ottaa kirjaimellisesti.

Henkimaailmassa on eräs feminiininen "demoni", jonka hepreankielistä nimeä ei lausuta ääneen. Kyseinen "syöjätär" (Jes.34:14) liittyy kätkytkuolemiin ja on yksi syy miksi uskovat juutalaiset eivät leikkaa alle kolmevuotiaan pojan hiuksia.

Koska seksi on aina yhtymistä johonkin, se ei ole edes mahdollista yksin. Energia virtaa aina jollekin. Ellei paikalla ole puolisoa, edellämainittu pimeys (tyhjiö) ottaa vapautuvan elämänvoiman itselleen. Käyttääkseen sitä johonkin, mihin se ei ole tarkoitettu.

Kaikki mitä tehdään aineen maailmassa, luo samanlaista todellisuutta myös hengen maailmassa. Siksi nimenomaan teoilla on väliä. 

Nainen ei voi tuhlata siementä, mutta hänenkin tekonsa liikuttavat näkymätöntä. Nainen on myös osasyyllinen jos hän käytöksellään, pukeutumisellaan ym myötävaikuttaa miesten syntiin. 

Sitoutuneen miehen seksuaalienergia kuuluu yksinomaan hänen vaimonsa käyttöön. Pyhien parien energia luo "enkeleitä", eli voimia jotka rakentavat ja parantavat. Ei vain heidän omaa elämäänsä, vaan koko yhteiskuntaa. Puolisoiden intiimi yhteys on korkeinta ja puhtainta Jumalan palvelusta. Tzadikit luovat jopa ihmissieluja. Aabraham ja Saara loivat Harranissa käännynnäisten sieluja. (1.Ms.12:5) 

Kun ihminen karistaa valoa imevät "syöjättäret" itsestään, hänen voimansa alkaa lisääntyä. Näkökulma ja tajunta laajenee, ajatus notkistuu. Puhtaan ihmisen maskuliininen karisma on kirkas valo hengen maailmassa. Sanotaan että jos puolisoa etsivä on puhdas, hän tunnistaa oikean kumppaninsa. 

Tämä tunnistaminen littynee myös feromoneihin ja aivokemiaan. Judaismin vanhan tiedon mukaan sperma tulee aivoista, ja kas kummaa, nykytiede ei lainkaan naura ajatukselle. Sperma todellakin sisältää lukuisia aivokemikaaleja. Osa aineista on tunnettuja, useimmat vielä tuntemattomia. Ja se mitä kemikaaleja muodostuu ja lähtee liikkeelle riippuu hyvinkin paljon tunnetilasta! Onko kyseessä pakonomainen addiktio pornon äärellä vaiko syvästi koettu yhtyminen rakkaan kanssa - biokemiallinen cockail on täysin erilainen. Samoin vaikutus psyykeen ja tietoisuuteen. Onko toiminta aivoresurssien "tuhlaamista" vai rakentavaa, tietoisuutta laajentavaa.

-------------------------

Rabbi Nachman sanoi että siemenen tuhlaaminen on opittuna tapana vahvin addiktio. Itsensä tuomitseminen, häpeä ja pelko eivät hyödytä. Ne todennäköisesti pahentavat ongelmaa. Sen sijaan emunan (yliluonnollisen ilon) opiskeleminen, itsemyötätunto, kiitollisuus ja oman hintalapun päivittäminen ovat tehokkaita. Mitä enemmän ihmisellä on voitettavaa, sitä todennäköisemmin hän voittaa. 


Kaikki aiheet; seksuaalinen pyhyys

Jewish nofab "They just became giantly powerful individuals. We got to see them before and after! We saw these boys became powerful men."

Nofab strategy (motivaatiovideoita)

Jatkoa: Tuhlauksen lopetus