Tamariskipuu

26.05.2020

Tämä löytöretki alkoi siitä kun etsin tietoa fluorin sitomiseen.

Jopa lasten maitohampaisiin tungettavat pinnoitteet vapauttavat fluoria elimistöön. Etsin "vastamyrkkyä" käytettäväksi sen muutaman kuukauden kun pinnoite on lapsen hampaissa.

Luin että tamarindi hedelmä poistaa tehokkaasti fluoria elimistöstä. Tilasin tamarinditahnaa nettikaupasta. Ikinä ennen en ollut tuosta litkusta kuullutkaan.

Seuraavana päivänä luin Toorasta jakeen:

1Ms.21:33 Ja Aabraham istutti tamariskipuun Beersebaan ja huusi siinä avuksi Herran, iankaikkisen Elohimin nimeä.

Henki pysähtyi tähän jakeeseen. Hetkinen. Pikainen googletus paljasti että tamariski on tamarindi. Miksi himputissa Aabraham istutti tamariskipuun? Aina pitää kysyä miksi. Toorassa ei ole yhtäkään merkityksetöntä jaetta. Miksi tämä mainitaan?

Luin lisää tamarindista ja sain selville että sitä käytetään monissa uskonnoissa "yhteyden saamiseksi henkimaailmaan" tai "kolmannen silmän avaamiseksi". Sen sanotaan olevan yhtä tehokasta kuin astangajooga! "Kolmas silmä" on se osa aivoissa jossa "käärmeet kohtaavat". Arkisemmalta nimeltään käpyrauhanen. Käpy onkin monien uskontojen symboli, alkaen muinaisesta Egyptistä ja päätyen Vatikaaniin.

Tarvitsiko Aabrahamkin, tässä langenneessa maailmassa eläessään, käpyrauhasen siivousta? Astangajooga on syntiä, tamarindipuun istutus ja hedelmän syöminen ei ole.

On ihan totta ja tieteellistä että käpyrauhanen vaikuttaa henkisyyteen. Se erittää serotoniinia ja melatoniinia, jotka säätelevät mielialoja ja unta.

Fluori kerääntyy käpyrauhaseen kalkkeuttaen sen. Ihmisen aivoissa ei ole ainoatakaan tarpeetonta ja ylimääräistä osaa. Käpyrauhasta tarvitaan hengellisyyteen. Siis elämään. Jos käpyrauhanen on kalkkeutunut, ihmisen rukous on yksinpuhelua. Hengen korva sulkeutuu, ovi henkimaailmaan on kiinni. On helppo olla ateisti kun aivot ovat fluorin kovettamat.

Pakanuskontojen tieto tamarindin eduista lienee peräisin jo muinaiselta ajalta. Abraham piti hallussaan Nooalta perittyä tietoa, mm tietoa parantavista kasveista.

Hampaiden kovetus fluorilla on keinotekoista, ulkoista laastarointia. Ongelma on siinä että aivot eivät kestä sitä määrää minkä haperot hampaat vaatisivat. Haperuus johtuu mm D -ja K2-vitamiinien puutteesta. K2-vitamiinia saa esim kovista, kypsytetyistä juustoista. Ei siis niistä marketin arkijuustoista, joihin köyhällä on varaa. Fluori ei ole mikään "vitamiini". Se ei kuulu elimistöön lainkaan.

Anna lapsille kovia, rasvaisia juustoja, ei pikkusiivuina, vaan nyrkinkokoisina paloina. Anna D-vitamiinia vähintään viisinkertainen määrä virallisiin suosituksiin nähden. Joku voi kauhistella "yliannosta", mutta huomaa että tämä "yliannos" on vain murto-osa siitä mitä tulee ulkona parissa tunnissa keskikesän auringossa.

Jos annat hammaslääkärin laittaa fluorilakkaa, syö 1tl tamarinditahnaa useana päivänä sen jälkeen. Myös booritabletit sitovat fluoria.

Monen uskovan "erämaa" voikin olla kalkkeumaa. Puhdas käpyrauhanen mahdollistaa lapsenomaisen herkkyyden ja joustavuuden. Janan toinen ääripää on hiljaisuuteen vaipunut alzheimer potilas. Muistisairaiden aivoista löytyy tutkittaessa runsaat kertymät fluoria ja alumiinia.

Kuuletko Herran puheen? Milloin Sanan lukeminen viimeksi tuntui ytimiä myöten niin että tärisit? Milloin itkit viimeksi? Löydätkö musiikkia joka menee läpi asti? Käytätkö kielillä rukoilun armolahjaa? Uudistuuko nuoruutesi kuin kotkan? Oletko onnellinen?

Jos Sana ei enää "jysähdä", jos et koe "yliluonnollisia" asioita jotka lapsena olivat luonnollisia, tai jos et muista uniasi kuten nuorempana, kannattaa miettiä käpyrauhasen puhdistusta. Tamarindipasta kermavaahdossa on hyvää. Kyseessä on sekä maailman makein, että maailman happamin hedelmä. Joten xylitolia päälle. Voiko tamarindi irrottaa fluoria hammaskiilteestä - tuskin. Varmuuden vuoksi en kuitenkaan suosittele jatkuvaa käyttöä, vaan kausittaista, ja fluoritahnaa kuurin aikana, vaikka ei muuten sitä käyttäisikään.

Ihminen ei elä pelkällä leivällä, vaan Sanoilla jotka Herra puhuu. Ne ovat itse Elämä.