Käytännön selviytymisopas (joulu)

20.05.2020

Aivan käsittämätöntä millainen vedenjakaja joulu on. Se ratkaisee todella paljon. Hebrealaisille juurille palaavat kompastuvat tai vahvistuvat juuri ensimmäisenä joulunaikana. Ellei ole hereillä ja TODELLA päättäväinen, kaatuu varmasti. Vihollinen tekee KAIKKENSA saadakseen epävarman etsijän kampitettua kompromissiin juuri tässä kohtaa.

Joulua ei voi viettää Jeshualle, sillä Hän ei sitä vietä. Ei ole mitään tapaa viettää joulua "puhtaalla sydämellä". Sama kuin tekisi aviorikoksen Jeesuksen nimessä. Hänen henkensä ei vedä ketään joulunviettoon, ei millään tavalla.

Kompromissista seuraa hebrealaisen kutsun sammuminen. Jos avaa yhden oven, vaikka vain raolleen, toinen ovi sulkeutuu. On päätettävä mitä haluaa.

Monia joulu ahdistaa jo nyt. He haluaisivat repäistä itsensä irti kaikesta baabelin sekametelisopasta. He haluaisivat mennä sivummalle, pois väkijoukon ja metelin keskeltä, kuullakseen Elohimin puhtaan äänen. Mutta sinne ei päästä ilmaiseksi!

Joulun aika ei mene omalla painollaan! Ei voi valita sekä puhtautta että harmoniaa ympäristön kanssa. Joku tulee pettymään. Joko se olet sinä ja Elohimin Henki sinussa, tai sitten pettyy ympäristö. Hyväksy se että kaikkea ei voi saada.

Joulun henki on demoni. Älä aliarvioi sen kykyä manipuloida ihmisten tunteita. Se puhuu vallassaan olevien ihmisten kautta. Se haluaa syyllistää sinut; "kyllähän lasten täytyy muutama lahja saada.." "Tokihan te syömään edes tulette.." "Lapsille se olisi niin tärkeää.." jne.

Varaudu kysymykseen: mitä pahaa on lahjoissa? Ei niissä olekaan mitään pahaa. Vuodessa on kolmesataakuusikymmentäNELJÄ päivää jolloin meille voi toki tuoda lahjoja. Kunhan eivät ole joulua varten.

Jos lupaat ottaa kotiisi vieraita, "ihan muuten vaan käymään", he tuovat lahjoja, vaikka mitä olisi sovittu. Älä ole naivi! Älä avaa oviasi joulun hengen vallassa oleville, ellet halua ristiriitojen helvettiä. Älä luota sopimuksiin, älä luota että kukaan ymmärtää perheenne vakaumusta.

Älä ota vastaan lahjoja. Joulun JÄLKEEN voit ottaa vaikka sata konvehtirasiaa vastaan, niitä ei enää anneta joulun hengessä. Nauti niistä hyvillä mielin sapattina.

Selitä lahja-asia ajoissa lapsillesi. Jos he saavat valita, he jättävät joululahjat ottamatta ja ottavat sen sijaan lahjoja KOLME kertaa vuodessa. Lehtimajajuhlassa syksyllä, hanukkana, sekä puurimina. Lasta ei tarvitse sääliä, on suurin lahja antaa lapselle Totuus. Sitä ei korvaa mikään tilpehööri.

Suojele lasta tilanteilta, joissa joku puolituttu ennalta aavistamatta lykkää heille lahjoja jouluaattona. Sopikaa yhdessä mitä teette sellaisessa tilanteessa. Äläkä tee kompromissia. Varaudu, varaudu ja varaudu. Ja rukoile.

Älä siivoa yhtään enempää kuin muulloinkaan. Älä leivo. Älä syö yhtään tavallista paremmin. Älä murehduta Pyhää Henkeä. Älä koristele, paitsi hanukkaa varten. Varo ettei kukaan luule hanukka koristeitasi joulukoristeiksi.

Rukoile ennen joulunaikaa, varsinkin jos kyseessä on ensimmäinen vuotesi hebrealaisella sydämellä. Rukoile armoa, että pääsisit pahasta, ihan oikeasti. Varaudu pahimpaan.

Kun selviät ensimmäisestä joulunajasta ilman yhtään kompromissia, mitä tahansa se vaatiikaan, tulet vahvistumaan ja löytämään uuden ilon. Koet uskomatonta vapautumista ja kasvua. Se on kaikkien uhrausten arvoista. Elohimin kaunis Henki viihtyy luonasi, hyvin lähellä.