Ketä ovat palestiinalaiset

19.05.2020

Tämä kysymys on myös ihan oleellinen, jos halutaan ymmärtää maailman keskipisteen, eli Lähi-Idän tapahtumia.

Israelia on sanottu diasporan aikana Palestiinaksi. Sana Palestiina on - yllättävää kyllä - latinaa. Se on nimittäin rooman keisari Hadrianuksen 100-luvulla keksimä pilkkanimi hävitetylle Israelin maalle. Keisari halusi nöyryyttää maanpakoon ajettuja juutalaisia nimeämällä maan heidän vihollistensa filistealaisten mukaan (Philistea).

Juutalaisten enemmistön ollessa maanpaossa lähes kaksi vuosituhatta, alueella on asunut sekalaista väestöä, niin arabeja, juutalaisia kuin kristittyjäkin. Siellä ei ole asunut mitään yhtenäistä kansallista ryhmää, puhumattakaan Palestiinan valtiosta. Palestiinan valtiota ei ole koskaan ollut olemassa!

Tarkkaan ottaen, ei ole edes palestiinalaisia. Tämän päivän "palestiinalaiset" ovat ihan samaa arabiväestöä jota asuu kaikkialla ympäröivissä maissa. Oikeat philistealaiset ovat hävinneet jo kauan sitten. Nykyiset "palestiinalaiset" eivät ole filistealaisten jälkeläisiä. Etnisenä ryhmänä heidät "keksittiin" vasta 60-70-luvuilla poliittisiin tarkoituksiin.

Arabijohtajat ovat aiemmin myöntäneet tämän itsekin:

"Palestiinalaisen identiteetin luominen palvelee vain taktisia tarkoitusperiä. Todellisuudessa ei ole olemassa palestiinan kansaa" (Zuheir Moushin, PLO:n asevoimien komentaja v.-72)

Nykyisten "palestiinalaisten" vanhemmat ja isovanhemmat tulivat ympäröivistä arabimaista, samaan aikaan kuin juutalaisiakin muutti maahan Euroopasta ja Venäjältä. Alue oli vielä vuosisadan vaihteessa harvaan asuttua erämaata. Vasta juutalaisten tulon myötä alue alkoi kehittyä ja kiinnostaa myös arabeja.

Kun Israelin valtio sitten syntyi, arabijohtajat nostivat tyhjästä esiin käsitteen Palestiinan ikunen valtio, jonka ikuinen pääkaupunki oli Jerusalem. Historia ei tällaista tunne, eivätkä he aluksi itsekään olettaneet kenenkään uskovan tätä soopaa. Kuitenkin, kun jotain asiaa julistetaan riittävän kauan ja suurella volyymillä, tietämättömät alkavat pitää sitä totuutena. Paikallinen arabiväestö oli lukutaidotonta ja omaksui sen mitä heille moskeijoissa julistettiin. (Kuulostaa tutulta, juutalaisvihan historia toistaa itseään..)

Arabijohtajille "palestiinalaiset" ovat vain PELINAPPULOITA, islamin sodassa juutalaisten tuhoamiseksi. He eivät välitä pätkääkään Israelin alueella asuvista heimolaisistaan.

Palestiinalaisten siviiliuhreista suurin osa on heidän omien sotilaidensa aiheuttamia. Omat siviilit eivät ole johtajille minkään arvoisia, silloin kun tarvitaan taas lisää maailman sympatiaa. Malliesimerkkinä vaikkapa rakettien laukaisualusta PÄIVÄKODIN katolla, josta ammutaan jatkuvaa tulta Israelin siviilien päälle. Kun sitten Israel vastaa tuleen, rääytään suureen ääneen uutistoimittajille: "Israel tulittaa päiväkotejamme!"

Palestiinalaisten terroristijärjestö Hamas käyttää jatkuvasti siviilien asuinalueita Israelin tulittamiseen. Jos siviilit vastustavat tätä, tai yrittävät paeta sotatoimialueeksi muuttuneesta kodistaan, Hamas ampuu heidät! Nämä tavalliset palestiinalaiset eivät pääse toimittajien luo kertomaan mitä kulissien takana tapahtuu. Jos he avaavat suunsa, heidät tapetaan.

Israel on aina tehnyt kaikkensa suojellakseen myös vihollisen siviilejä. Samoin se on lähettänyt tuhansia tonneja avustusta hädänalaisille palestiinalaisille. Mikä muu valtio lähettää valtavia rekkakolonnia hätäapua vastapuolen sotatoimialueelle? Mikä muu sotaa käyvä valtio kertoo etukäteen tarkalleen mihin aikoo iskeä ja tekee kaikkensa saadakseen siviilit pois tuolta alueelta? Valitettavasti Hamas käyttää hyväkseen tätä Israelin "heikkoutta" - eli haluttomuutta tappaa - ja pakottaa siviilit jäämään alueelle. Hamas jopa TUO LISÄÄ naisia ja lapsia kohderakennuksiin ihmiskilviksi.

Israel ei ole sodassa maassa asuvan siviiliväestön kanssa, vaan näitä hyväkseen käyttävän ja aivopesevän koneiston kanssa. Palestiinalaisille lapsille opetetaan koulussa kaikki antisemitismin valheet verenjuonnista lähtien. Heitä kasvatetaan pyhän sodan marttyyreiksi, jossa ainoa päämäärä on Israelin lopullinen tuho, hinnalla millä hyvänsä. Propaganda on astetta pidemmällä kuin natsisaksassa, vaikka jo sielläkin opetettiin että on kunniakasta kuolla "uuden juutalaisvapaan maailman puolesta".