Ketä ovat palestiinalaiset

19.05.2020


Israelia on sanottu diasporan aikana Palestiinaksi. Sana Palestiina on rooman keisari Hadrianuksen 100-luvulla keksimä pilkkanimi hävitetylle Israelin maalle. Keisari halusi nöyryyttää maanpakoon ajettuja juutalaisia nimeämällä maan heidän vihollistensa filistealaisten mukaan (Philistea).

Juutalaisten enemmistön ollessa maanpaossa lähes kaksi vuosituhatta, alueella on asunut sekalaista väestöä, niin arabeja, juutalaisia kuin kristittyjäkin. Siellä ei ole asunut mitään yhtenäistä kansallista ryhmää, puhumattakaan Palestiinan valtiosta. Palestiinan valtiota ei ole koskaan ollut olemassa!

Tarkkaan ottaen, ei ole edes palestiinalaisia. Tämän päivän "palestiinalaiset" ovat ihan samaa arabiväestöä jota asuu kaikkialla ympäröivissä maissa. Nykyiset palestiinalaiset eivät ole filistealaisten jälkeläisiä. Etnisenä ryhmänä heidät "keksittiin" vasta 60-70-luvuilla poliittisiin tarkoituksiin.

Arabijohtajat ovat aiemmin myöntäneet tämän itsekin:

"Palestiinalaisen identiteetin luominen palvelee vain taktisia tarkoitusperiä. Todellisuudessa ei ole olemassa palestiinan kansaa" (Zuheir Moushin, PLO:n asevoimien komentaja v.-72)

Nykyisten palestiinalaisten vanhemmat ja isovanhemmat tulivat ympäröivistä arabimaista, samaan aikaan kuin juutalaisiakin muutti maahan Euroopasta ja Venäjältä. Alue oli vielä vuosisadan vaihteessa harvaan asuttua erämaata. Vasta juutalaisten tulon myötä alue alkoi kehittyä ja kiinnostaa myös arabeja.

Kun Israelin valtio sitten syntyi, arabijohtajat nostivat tyhjästä esiin käsitteen Palestiinan ikunen valtio, jonka ikuinen pääkaupunki oli Jerusalem. Historia ei tällaista tunne. Mutta kun jotain asiaa julistetaan riittävän kauan ja suurella volyymillä, tietämättömät alkavat pitää sitä totuutena. Paikallinen arabiväestö oli lukutaidotonta ja omaksui sen mitä heille ylhäältä opetettiin. 

Arabijohtajille palestiinalaiset olivat vain pelinappuloita sodassa juutalaisten tuhoamiseksi. 

Vuosikymmenien aikana palestiinalaisten siviiliuhreista suurin osa on ollut heidän omien sotilaidensa aiheuttamia. Omat siviilit eivät ole johtajille minkään arvoisia, silloin kun tarvitaan medianäkyvyyttä. Esimerkkinä vaikkapa rakettien laukaisualusta PÄIVÄKODIN katolla, josta ammuttiin jatkuvaa tulta Israelin siviilien päälle. Israelin vastatessa tuleen, saadaan viesti uutistoimittajille: "Israel tulittaa päiväkotejamme!"

Palestiinalaisten terroristijärjestö Hamas on käyttänyt jatkuvasti siviilien asuinalueita Israelin tulittamiseen. Jos siviilit ovat vastustaneet tätä, tai yrittäneet paeta sotatoimialueeksi muuttuneesta kodistaan, Hamas on ampunut heitä! Kun joku on avannut suunsa mitä kulisseissa tapahtuu, hänet on ammuttu.

Israel on aina tehnyt kaikkensa suojellakseen myös vihollisen siviilejä. Samoin se on lähettänyt tuhansia tonneja avustusta hädänalaisille palestiinalaisille. Mikä muu valtio lähettää valtavia rekkakolonnia hätäapua vastapuolen sotatoimialueelle? Mikä muu sotaa käyvä valtio kertoo etukäteen tarkalleen mihin aikoo iskeä ja tekee kaikkensa saadakseen siviilit pois tuolta alueelta? Valitettavasti Hamas käyttää hyväkseen tätä Israelin "heikkoutta" - eli haluttomuutta tappaa - ja pakottaa siviilit jäämään alueelle. Hamas jopa TUO LISÄÄ naisia ja lapsia kohderakennuksiin ihmiskilviksi.